Elfogadva eziokala - Klaudia

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

csabee!

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:52
Roleplay Grim Reaper
unban.png

Név: Eufebio Meucci
Adminisztrátor neve: Klaudia
Indok: Utolsó esély eljátszása, Fear RP teljes hiánya
Tiltás időpontja: 2024.04.09. 23:41:24
Meddig tart a ban: Örökké
Miért lettél kitiltva: Túlerőben lévő felfegyverzett rendőrökre támadtam egy autósüldözés során macsétával, és valahányat lesokkoltam egy halott rendőrtől elvett sokkolóval. Az üldözés alatti RP-m teljesen immerzió mentes volt, több ízben is megszegtem a szerver szabályzatát, a tetteim és a hozzáállásom miatt a szituáció pedig teljes NonRP-be torkollott.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Alapvetően mindig is a minőségi, átgondolt és jól felépített szerepjátékot részesítettem előnyben, mi sem bizonyítja jobban, hogy voltam része komolyabb volumenű projekteknek a szerveren. Ha ez a baklövésem rossz színben is tüntet fel, egyszeri hiba volt, és megígérem, hogy többet nem fog előfordulni. Szeretnék újra komolyan játszani a szerveren a barátaimmal a frakciójukban.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen.

Az Unban kérelmet eziokala helyett írom.

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:820
Leighton Dowler
Adminisztrátor hozzászólás
Szia Csabee,
eziokalat utolsó utáni eséllyel fogom visszaengedni. Így a legkisebb szabálysértés esetén visszakerülhet rá a ban, az viszont nem kerül levételre. Emellett kötelezően karaktert kell váltania, kiszakadva annak a karakternek árnyékából.

Elfogadja ennek tudatában is az unbant?

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:820
Leighton Dowler
Adminisztrátor hozzászólás
Hamarosan akkor feloldom a tiltását.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó