Elutasítva Greer Nighton - Simon

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Jumi

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:97
2004Titto!
unban.png

Név: Greer Nighton
Adminisztrátor neve: Simon
Indok: Külső program használata.
Tiltás időpontja: 2026.02.17. 23:58:24
Meddig tart a ban: Örök.
Miért lettél kitiltva: Egy videó alapján lettem kibannolva, ahol a karakterem elrántja a fegyvert és lelő valakit.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Mindenképpen újratenném a teljes GTA-t, NVE és bármi egyéb nélkül használnám tovább. Valamint emellé a visszamentésemet átállítanám hosszabbra, tehát 20 percesre, hogy a későbbiekben tudjam tisztázni magam.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Jogos. Egy utolsó esélyt szeretnék kérni, mivel korábban semmi ilyen indokkal nem voltam még csak jailezve sem. (van anticheat bannom, de azok kb 30 másodperc alatt feloldásra kerültek)

Simoon

Fórum Mester
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:192
Milo Berganza
Hello @Jumi. Az ügyintézés alatt és az előző kérelmedben is azért harcoltál, hogy a bannod jogtalan. 1 hét alatt mitől változott meg a véleményed és ítéled jogosra?

Jumi

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:97
2004Titto!
Azért változott jogosra a véleményem, mivel a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján valóban ez volt a megfelelő döntés, akkor még reménykedtem hogy egy esetleges gépátnézés vagy bármi egyéb lehetséges. Sajnos én nem tudtam bármi ellenbizonyítékot szolgáltatni.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó