Feng Shan - Rick Ortega, Cynthia O'Connor (MG gyanúja)

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Chloee

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:145
Nina Cortez
Sziasztok ismét.

Szia! [ 6058546] [b3751_GTAProce]MainThrd/ [Megafon] [ULSA] Leighton Dowler: Ööö, FENG! Gratulálunk!
[ 6075937] [b3751_GTAProce]MainThrd/ Sebastian Kronberg szakad a röhögéstől. [ 6076046] [b3751_GTAProce]
MainThrd/
Nina Lopez szakad a röhögéstől.
[ 6076531] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Bjornn Ulfsen mondja: Nem tudja a neved.
[ 6078843] [b3751_GTAProce]MainThrd/ Jordan Corryder mondja: Gondolom nem tudta kimondani a nevét tovább...
[ 6079875] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Trevon Davis mondja: Skinhead a neve.
[ 6080546] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Feng Shan mondja: Hopp az én vagyok.
[ 6096031] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Bjornn Ulfsen kiabálja: Shao feng vagy mi!

Ennyit tudok hozzáfűzni, itt mentem el Ricknek szólni, hogy ott lehetsz, mire mi visszaértünk, már szaladtál tehát ami akkor ott történt arról nekem nincs logom.

alfa

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:37
Az én szemszögemből ahogy sétáltam keresztül a tömegen, tisztán látható volt, hogy ott álltok maszkban.
A képen is látszik, hogy még onnan se látni és ez nem a te szemszöged.
Annyira nem adja át a kép, de nem voltatok annyira el takarva, hogy ne lessen észrevenni titeket. Szembe álltok a színpaddal.
Így van, szembe a színpaddal, a kocsi és a többi ember takarásába.

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:790
Leighton Dowler
Adminisztrátor hozzászólás
Köszönjük szépen a további hozzászólásokat!

A vezetőséggel együttesen átnéztük a többi logot, ami alapján habár kiderültek még dolgok, nem változtatnak a tényen.
Megkérünk mindenkit a mostani példából kifolyólag, hogy semmi log-elmaradás ne történjen. Az eredményes és célravezető kivizsgálás csak abban az esetben tud megtörténni, ha minden körültekintően bemutatásra kerül.

A szabályzat ámbár nem fog módosításra kerülni, de a józan ész elvei alapján együttesen értelmezzük a voice rádióra való szabályozást. Továbbra is maradjon csak és kizárólag az autós üldözésnél a használata.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó