Paleto Bay étterem

django

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:93
Kevin Stamper

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Kevin Stamper/djangesz «

Ötleted leírása

» Bár Paleto Bay nem a szerver fő játéktere, mégis afféle csomópontként működik. Ott kell leadni a vadászott állatokat, ott van a favágó munka, a mezőgazdasági telephelyek, és a bontós kocsikhoz tartozó csűr is. Naponta elég sok játékos megfordul Paleto Bay-ben, ezért szerintem nem ártana, ha lenne ott egy étterem. Nektek mi a véleményetek? «

Csatolmányok

»
Hoztam egy egy példát is, nyilván nem szükséges, hogy pont ezek közül legyen egy (főleg, hogy néhány pénzbe is kerül), nyilván amennyiben meg lesz valósítva, annak módja a vezetőség kezében lesz :D

https://www.gta5-mods.com/maps/paleto-restaurant-ymap«

Egyéb megjegyzések

» nincs«

Cesar

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:145
Gabriel Solarin
Szerintem és rá férne egy kis vérfrissítés a jelenlegi helyekre viszont LS így is kihalt nem hiszem ,hogy Paletoba szükség lehetne erre. Az emberek jelentős része még A Lost MC kocsmájába sem ment el ami még közelebb is van.

django

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Kevin Stamper
Szerintem és rá férne egy kis vérfrissítés a jelenlegi helyekre viszont LS így is kihalt nem hiszem ,hogy Paletoba szükség lehetne erre. Az emberek jelentős része még A Lost MC kocsmájába sem ment el ami még közelebb is van.
Lehet a LostMC közelebb van, de Paletoba elég gyakran járnak az emberek, mert van oda útjuk. A LostMC kocsmába akkor mész, ha direkt a LostMC kocsmába mész.

django

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Kevin Stamper
Most mondjak egy példát. Én személy szerint a karakteremmel Paletoba RP-zek, farmom van, vadászgatok. Ha a karakterem éhes vagy szomjas, és étterembe akar enni, mindig be kell menjen a városba, engem eléggé kizökkent az RP szituból s az inverzióból. Való életbe, ha valaki egy kis városba él, és akar egy étterembe enni, nem feltétlen kocsikázik el a legközelebbi nagyvárosba, helybe eszik egyet.

django

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Kevin Stamper
Ez rossz példa volt,, állításod szerint sokan járnak paletoba, persze mivel kamion munka arra megy.. szóval rossz példát hoztál fel erre.
Nem értem miért volt rossz példa. Az előző hozzá szóló azt mondta, hogy ezen ötlet miatt az a kevés játékos is eltűnne a városból és szerinte nem igen kéne ilyen Paletobe (ha jól értettem). Erre válaszként írtam, hogy amennyiben egy étteremre nem lenne szükség Paletoba, akkor miért lenne szükség más alapvető funkciókat ellátó egységre, mint pl. a bank, vagy a benzinkút.

Simoon

Moderne Verne
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:172
Milo Berganza
Mivel van ott benzinkút, igy van kaja is :)
Neked miben változtatná meg ez az étterem a napi rutinod fent a szerveren? @django felhozott egy teljesen jó ötletet ( az en meglátásom alapján) amivel ha ő vagy más játékos kibérelné lehet olyan eseményeket vagy rp helyzeteket alakítana ki amiket a városban nem találsz meg.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,492
Én támogatnám a vidék fejlesztését. Akár éttermekkel, akár bármi ötlet felmerül. Mivel elég sok script akár legál akár illegál tevékenység miatt kimegy az ember vidékre, akár órákat kint tölt. Szóval én szükségét érzem nem csak Paletoba, de a másik két településre is éttermi lehetőséget biztosítani.

Greg89

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:27
Chandice Crooks ||| Jared Kamau Crooks
Én támogatnám a vidék fejlesztését. Akár éttermekkel, akár bármi ötlet felmerül. Mivel elég sok script akár legál akár illegál tevékenység miatt kimegy az ember vidékre, akár órákat kint tölt. Szóval én szükségét érzem nem csak Paletoba, de a másik két településre is éttermi lehetőséget biztosítani.
Ebben a formában lenne a legjobb.
Én pl. az esetek nagy részében kaja nélkül vágok neki a nagyvilágnak és mindig a térkép másik felén esik le, hogy kellett volna abrakoltatni a karaktert, aztán battyoghatok vissza vele normális kajáért, ha nem akarom kenyérszeletekkel szétspamelni csórót. Plusz ez is RP lehetőség.

Sasha

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:36
Natasa Lyzexova
Neked miben változtatná meg ez az étterem a napi rutinod fent a szerveren? @django felhozott egy teljesen jó ötletet ( az en meglátásom alapján) amivel ha ő vagy más játékos kibérelné lehet olyan eseményeket vagy rp helyzeteket alakítana ki amiket a városban nem találsz meg.
Teljesen jogos @django ötlete. Sokszor mentem ki kamionnal arra és volt ott házam is. És ez volt a legnagyobb probléma. A sok közül, hogy nincs rendes étkezési lehetőség odakint. Illetve vidék ráncfelvarrás jól jönne mint Paletto, Sandy és társai. Véleményem szerint kamionosokon kívül is járnak oda elég sokat. Nem szaporítom tovább de én támogatnám.

VladBácsi

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
Skylar Foster
Szerintem is tök jó ötlet , sőt ki is bérelném és feltölteném mindenjóval a helyet amennyiben lerakásra kerülne :D <3

Kinézet személyre szabása

Top Alsó