Jogos Jaydee Banks és társai panasza Taylor Hayes, Kira Kiyoko, Dallas Colt, Virginia Lazaro, Minka Faelan, Rios Navarro, Cayden Larson és társai

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

gunter!

Haladó
Játékos
Üzenetek:21
Jaydee Banks
panaszkonyvj.png

Neved: Jaydee Banks
Játékos(ok) neve: Taylor Hayes, Kira Kiyoko, Dallas Colt, Virginia Lazaro, David Brooks, Minka Faelan, Rios Navarro, Cayden Larson és a társai
Panasz oka: Fear Rp hiánya
Panasz kifejtése: Minden ott kezdődött, hogy hárman baráti verekedést RP-ztünk a hoodon, aminek a vége az lett, hogy mentősökre szorultunk. Mentősök értesítve is lettek, kb 5 percre rá már ki is érkeztek overreactolva a helyzetet, 6-7 PD-s egységgel a nyakukon. Itt nem is a mennyiséggel van a baj, hanem, hogy úgy kezelték ezt az egészet, mintha gyilkosság történt volna, senkit nem engedtek oda még a házukhoz se, lezárták a környéket. Fear RP-t nem mutatva elkezdtek minket sértegetni (1) egy aktív bandaterületen, majd ezután, ha nem lett volna elég Tyrone és Jordan odagurultak felmérni a helyzetet, saját házukba szerettek volna bemenni, de lekezelően el lettek küldve. Ezért saját területüket védve, úgy gondolták, hogy nem hagyják szó nélkül az esetet. A cél az volt, hogy ráijesszenek a rendvédelem tagjaira, ezért a tömegbe dobtak egy molotov koktélt, főleg a kocsikat célozva (Szinkronosan valakinél égtek a playerek, valakinél nem, tehát nem szeretnénk ebbe belemenni). A molotovot ignorálva, félelmet nem kimutatva, helyzetre nem megfelelően reagálva kezelték az esetet (Mellesleg a molotovról egy szó se esett az egész RP folyamán, tűzoltókra sem szorultak, nyugodtan rpzték tovább az egészet, mintha mi sem történt volna). Mivel a rendvédelem ezután otthonosan, félelem nélkül mozgott a bandaterületelen, ezért két tagunk (Zaire és Joseph) úgy gondolta, hogy rájuk ijeszt egy Drive By pullozással. Az egyik útzárnál sikeresen ki is iktattak párat, utána elhagyták a helyszínt. A PD ezekután is RPzte tovább a piti semmilyen ügyet, ugye a sima utcai verekedésnél való fontoskodást.
Miután elhagyták a helyszínt, negyed óra múlva, hirtelen felindulásból rendeztek egy Jump Out-ot 4 páncélautóval, mint a Bosszúállók úgy kezelték a helyzetet. (valóságban ez nem így nézne ki, ilyen esetekre hónapokat készülnek, nem 15-20 percet.)
Bizonyíték (kép, log, videó): (1) [ 8251141] [b3570_GTAProce] MainThrd/ Taylor Hayes mondja: Na melyik geci gyapótszedő nem bír magával?
Igazából a többi bizonyíték inkább a rendvédelmisek logjában található, hogy bármiféle félelmet mutattak-e ez idő alatt, mert a mi szemszögünkből ez úgy nézett ki, mintha sérthetetlenek lennének.
Megjegyzés: Nem a szankciónálgatás lenne a célünk, hanem tisztázni szeretnénk a gondjainkat. A Panaszkönyvre azért esett a választás, mert így mindenki hozzá tud szólni az egészhez és nem a leaderek (akik ott se voltak a pd oldaláról) beszélik meg a dolgokat. Tőlünk akik jelen voltak: Jordan Brown, Jesus Tyreek Brown, Zaire Brown, Tyrone Lamar DeShawn, Amonte Kymani Rivers

Simoon

Fórum Betyár
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:146
Milo Berganza
Főadmin hozzászólás
Helló. A panaszkönyvet @DarK -al közösen fogjuk kezelni. Várjuk mindenki válaszát 24 órán belül.

alfa

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:29
(Zaire és Joseph) úgy gondolta, hogy rájuk ijeszt egy Drive By pullozással. Az egyik útzárnál sikeresen ki is iktattak párat, utána elhagyták a helyszínt. A PD ezekután is RPzte tovább a piti semmilyen ügyet, ugye a sima utcai verekedésnél való fontoskodást.
Sziasztok skacok, Jesus vagyok, én vesztettem el a shaolin leszámolást, amikor kitört a lövöldözés én féltve az életemet fedezékbe menekültem (nem az volt a cél, hogy elmeneküljek a PD-sektől), miután fedezékbe menekültem az egyik terminátor szépen nyugodtan utánam slattyogott, csodálkozva hogy hova megyek, mondom neki hát ostrom alatt a blockunk, engem itt nem végeznek ki. Egy közeli sikátor elején, ami szerintem még elég veszélyzóna, elkezdték az intézkedést ellenem, le sokkoltak, elkezdtek bilincselni, pedig nem csináltam semmit ellenük, annyi volt a bűnöm, hogy megkérdeztem tőlük, hogy mire fel ellenem ez az egész. Bilincselés közbe sikerült kiszabadulnom a fogságból, el is szaladtam, be a tömegbe, ahol össze vissza lövöldöztek a sokkolóval, szinte egymásra is, figyelmen kívül hagyva, hogy kit is találhat el a kósza lövedék.

valakimostmar

Fórum Császár
Adminsegéd
Üzenetek:209
Jordan "Trigger" Brown
cső cső! Én vagyok Jordan, én dobtam be a molotovot, sajnos a klippelésem nem működik gpu hiba miatt, csaktolhatok egy képet ha szükséges hogy mennyi látszódik a klippjeimet. Amikor eldobtam a molotovot nálam több minden ki is gyúlladt. Utólag láttam egy klippet másik szemszögből hogy a pd oldalán teljesen máshogy nézett ki. De ettől függetlenül a tényen nem változtat hogy egy molotov tehát szó szerint tűz lett dobva a kocsikra, valamint sok éghető anyag, szemét, fű és egyebek vannak a földön... Szerintem minimum egy Fire egység elfért volna, ha már úgy döntöttek az egységet hogy ott maradnak egy lényegében lángoló helyszínen, és hát mivel likvidálva lettem ezután a manőver után nem tudom meg mondani bármi volt e erre iczve, de ahogy vissza hallottam nem igazán volt foglalkozva a molotovval azon túl hogy "ki iktattuk az elkövetőt."

Seend

Aktív Forumozó
Adminsegéd
Üzenetek:32
Sziasztok,
Mint te is említetted több egységgel voltunk kint az adott helyszínen (ez olyan 8 egységet takar) az egységek közt voltak METRO egységek is, így bőven nagy létszámmal voltunk kint, illetve ha piti ügy akkor mért kellett a moló és mért kellett késsel/fegyverrel támadni Officerekre?
Azért is mentünk ennyi egységgel mivel ezen a környéken többször is lőttek officerekre/deputykra így a Safty miatt kellett a fölény.
Az, hogy az elején két ember volt ott az egyik akit ellátak a másik pedig aki éppen intézkedés alatt volt, így a többieket természtesen el kellett onnan küldeni függetlenül attól, hogy ott lakik vagy sem.
A molotov amit ti dobtatok az nem az egységek közé ment hanem az RA egység teljesen másik oldalára elég távól mindekitől.
IC mit írunk az egy dolog arra van lehetőség panaszt tenni IC, így amit bemásoltál ebben az esetben irreleváns az ügy szemszögéből.
Az, hogy nagy létszámban mentünk vissza az az elmúlt napokra nézve teljesen jogos volt, mivel minden esetben szét vagyunk darálva, mivel itt fejeztek be minden olyan akciót ahonnan nem tudtok menekülni(autóker,bolt,stb) csak olyan személy lett az adott helyről ebben az esetben is elhozva akinél találtunk valami illegális dolgot, mindeki más mehetett dolgára.
Azt mondod, hogy hónapokba telik egy ilyet megcsinálni, de akkor itt az autókerrablást se két naponta csinálnak a bandások, illetve a fegyvereketes sem egy két óra nekik beszerezni.
Még annyit megjegyeznék itt a végén, hogy ma is boltrablásnál fel se sorakoztak az egységek (Davisen) már lőtettek is a tetőről
Bíráló adminoknak csatoltam a videót a moliról

valakimostmar

Fórum Császár
Adminsegéd
Jordan "Trigger" Brown
moló és mért kellett késsel/fegyverrel támadni Officerekre?
Szia! Mivel a saját banda területünk közepén le lettünk gyapot szedőzve és lekezelően el lettünk küldve a saját házunkból. Még mindig egy banda terület.
Az, hogy nagy létszámban mentünk vissza az az elmúlt napokra nézve teljesen jogos volt, mivel minden esetben szét vagyunk darálva, mivel itt fejeztek be minden olyan akciót ahonnan nem tudtok menekülni(autóker,bolt,stb) csak olyan személy lett az adott helyről ebben az esetben is elhozva akinél találtunk valami illegális dolgot, mindeki más mehetett dolgára.
Le is írtuk hogy nem a nagy létszámmal volt probláma.
Azt mondod, hogy hónapokba telik egy ilyet megcsinálni, de akkor itt az autókerrablást se két naponta csinálnak a bandások, illetve a fegyvereketes sem egy két óra nekik beszerezni.
Félre érted, azt mondta Jaydee, hogy élőben hónapokba tellik igaz, javítanám annyiban hogy ez egy játék még mindig tehát nyilván nem várjuk el tőletek hogy hónapokat készüljetek egy ilyenre. de negyed óra helyett azért legalább 1-2 nap készülődés véleményem szerint nem ártott volna.
Bíráló adminoknak csatoltam a videót a moliról
Rendben van ez jól jön.
Edit: "A molotov amit ti dobtatok az nem az egységek közé ment hanem az RA egység teljesen másik oldalára elég távól mindekitől."
Mint le is lett írva nem is feltétlen a playerek volt a célja mivel nem a gyilkosság volt a cél, hanem az elrémítés és szerintem kocsikra dobva akkor is robbanás veszélyes lehet, vagy tűz veszélyes lehet... én értem hogy ic elmúlik 2mp alatt, de realitást nézve több bajt csinált volna.

vajas

Újonc
Játékos
Üzenetek:11
Cayden Larson
Szevasztok.
Próbálom értelmezni a PK fogalmát, több dolgot sem értek / értek egyet.
Elsősorban egy bandaterületen vagytok, helyi srácok. Elkezditek ütni egymást, még oké. Viszont az, hogy egymás után ezt kétszer bejátszátok, már nem teljesen az. Azért mentünk ki annyi egységgel amennyivel, mert bandaterületen vagyunk, nem fogunk kimenni egy egységgel, hiszen teljes öngyilkosság lenne.
Mivel rendvédelmi frakcióban vagyunk, vannak szabályok, protokolok amiket követni kell. Pontosan tudtátok és láttátok, mennyi egység van a helyszínen, de ti egyedül, kutyával sétálgattok fel alá, aztán csak egyszer random repül egy molotov talán a sikátorból és erre Rhett_Diaz célzott lövéseket adott le feléd / felétek. Ezek után vagy három srác rántott kést / fegyvert.

Fear RP-t hiányolod, viszont RP-zni mentünk ki, erre ti dobjátok a molotovot és lőni, késelni kezdtek. Tényleg megértem, hogy bandaterület, stb, de ez nem állja meg a helyét, te is tudod.
Miután elhagytuk a helyszínt, visszatértünk a tizennégyesre, ahol volt egy nagyobb RP, összeállt a csapat. (Biztos nem húsz perc után mentünk ki, mert RP-ztünk, sokan relogoltak, stb - stb)
A csapat összeállítása után még elmentünk Davisre, ahol az SD-vel is átbeszéltünk mindent. Ezek után mentünk ki hozzátok csak.
Ez egy játék, azért ezt is szem előtt kell tartani. Nem egy akkora volumenű szituáció volt, amire hónapokat kellene készülni.
Azthiszem a többi PD és SD-s nevében is beszélhetek. Mindenki törekszik reálisan alakítani a karakterét, rengeteg METRO-s, SWAT-os karakter van, akik pontosan tudják, mivel kell számolni egy bandaterületen. Amíg két srác állt Forum Drive túloldalán, szinte fél percenként ment a rádiózás, mert attól tartottunk, hogy lövöldözés fog újra kialakulni, ezért amint stabilizálták a sérült rendőröket, elhagytuk a helyszínt.
Azthiszem mi elég korrektek vagyunk veletek szemben, viszont ti az elmúlt időben túl sokszor éltek vissza a jóindulatunkkal, és ezen azthiszem változtatni kellene.
A cél azthiszem közös. Valós RP szituációkat kéne generálnunk és karakterhűen kellene kezelni a szituációkat. Néha csupán a kommunikáció hiányzik a két fél közt.

Seend

Aktív Forumozó
Adminsegéd
Üzenetek:32
Szia! Mivel a saját banda területünk közepén le lettünk gyapot szedőzve és lekezelően el lettünk küldve a saját házunkból. Még mindig egy banda terület.

Le is írtuk hogy nem a nagy létszámmal volt probláma.

Félre érted, azt mondta Jaydee, hogy élőben hónapokba tellik igaz, javítanám annyiban hogy ez egy játék még mindig tehát nyilván nem várjuk el tőletek hogy hónapokat készüljetek egy ilyenre. de negyed óra helyett azért legalább 1-2 nap készülődés véleményem szerint nem ártott volna.

Rendben van ez jól jön.
Edit: "A molotov amit ti dobtatok az nem az egységek közé ment hanem az RA egység teljesen másik oldalára elég távól mindekitől."
Mint le is lett írva nem is feltétlen a playerek volt a célja mivel nem a gyilkosság volt a cél, hanem az elrémítés és szerintem kocsikra dobva akkor is robbanás veszélyes lehet, vagy tűz veszélyes lehet... én értem hogy ic elmúlik 2mp alatt, de realitást nézve több bajt csinált volna.
Itt a videót amit kértél továbbiakban csak a bírló adminoknak írok hozzá, mert elmegyünk egy olyan írányba lassan aminek semmi értelme.

alfa

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:29
Elkezditek ütni egymást, még oké. Viszont az, hogy egymás után ezt kétszer bejátszátok, már nem teljesen az.
Egy utcai bandán belül elég gyakori a kakaskodás, rangért harcok, nézet eltérés lerendezése, erősebb kutya baszik elven működnek, primitív drogos nép, nem tudom mi ebben a fura. :D
Pontosan tudtátok és láttátok, mennyi egység van a helyszínen, de ti egyedül, kutyával sétálgattok fel alá
Mivel banda terület, fokozott fear RP szükséges, teljesen mindegy frakció tagja vagy nem, az oké, hogy hatan mászkálunk ott, mert frakcióba ennyien vagyunk fent, de élőbén házanként hatan gyűlnének oda, mint szar a légyre.

vajas

Újonc
Játékos
Cayden Larson
Egy utcai bandán belül elég gyakori a kakaskodás, rangért harcok, nézet eltérés lerendezése, erősebb kutya baszik elven működnek, primitív drogos nép, nem tudom mi ebben a fura. :D

Mivel banda terület, fokozott fear RP szükséges, teljesen mindegy frakció tagja vagy nem, az oké, hogy hatan mászkálunk ott, mert frakcióba ennyien vagyunk fent, de élőbén házanként hatan gyűlnének oda, mint szar a légyre.
Lehet ezt fokozni, de ha a valóságot nézzük, akkor nem ennyien leszünk, hanem még párszor annyian. A lényeg az, hogy nekünk mindig túlerőben kell lenni. Mint mondtam fentebb is, néha csak kommunikálni kellene a két félnek egymással, és rengeteg problémát kilehetne küszöbölni. Szerintem a közeljövőben próbáljátok meg.

.Kritya

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:84
Luciana Ramirez - Amonte Kymani Rivers
Lehet ezt fokozni, de ha a valóságot nézzük, akkor nem ennyien leszünk, hanem még párszor annyian. A lényeg az, hogy nekünk mindig túlerőben kell lenni. Mint mondtam fentebb is, néha csak kommunikálni kellene a két félnek egymással, és rengeteg problémát kilehetne küszöbölni. Szerintem a közeljövőben próbáljátok meg.
Ahogyan Jaydee fent le is írta megjegyzésben, nekünk is a kommunikáció megteremtése lenne a célunk ezzel a PK-val, én nem feltétlen a szankcionálás, és nem feleslegesen az egymás torkának esés. Szerintem mi eddig teljesen kulturáltan válaszoltunk, nem lekezelően. Mi is elvárjuk ezt tőletek.

vajas

Újonc
Játékos
Cayden Larson
Ahogyan Jaydee fent le is írta megjegyzésben, nekünk is a kommunikáció megteremtése lenne a célunk ezzel a PK-val, én nem feltétlen a szankcionálás, és nem feleslegesen az egymás torkának esés. Szerintem mi eddig teljesen kulturáltan válaszoltunk, nem lekezelően. Mi is elvárjuk ezt tőletek.
Discordon bármikor elérhetitek PD valamint SD vezetőséget, biztos vagyok benne, hogy vevők a két fél közti kapcsolat javítására. Senki nem írt semmi rosszat, szóval ezt túl is tárgyaltuk.

valakimostmar

Fórum Császár
Adminsegéd
Jordan "Trigger" Brown
Discordon bármikor elérhetitek PD valamint SD vezetőséget, biztos vagyok benne, hogy vevők a két fél közti kapcsolat javítására. Senki nem írt semmi rosszat, szóval ezt túl is tárgyaltuk.
Tettünk rá próbát tegnap, nem igazán kaptunk érdemleges választ. De ezt most ne itt beszéljük meg. Mivel csak a leaderek nem fognak tudni mindenki nevében nyilatkozni ahogy tukán is mondta.

gunter!

Haladó
Játékos
Üzenetek:21
Jaydee Banks
A molotov amit ti dobtatok az nem az egységek közé ment hanem az RA egység teljesen másik oldalára elég távól mindekitől.
Szia, köszi a videóért.
Videón elég jól látszik, hogy a molotov felétek repül, de semmilyen formában nem folyt bele az RPtekbe, pedig jól látszott, hogy az RA egység alatt ég, ami két méterre se volt tőletek.
moli.png

vajas

Újonc
Játékos
Cayden Larson
Szia, köszi a videóért.
Videón elég jól látszik, hogy a molotov felétek repül, de semmilyen formában nem folyt bele az RPtekbe, pedig jól látszott, hogy az RA egység alatt ég, ami két méterre se volt tőletek.
Melléklet megtekintése
Itt pontosan mit vártál a rendőröktől? Nem teljesen értem. Álljunk le IC egymással, hogy ránkdobtak egy molotovkoktélt ammi szemmel is jól látható, vagy tegyük azt, amit egy rendőrnek tennie kell? Megpróbáltatok megölni egy tucat rendőrt, vagy legalább megsebesíteni. Még jó, hogy senki nem sérült meg benne. Éppen ezért reagáltunk rá úgy, ahogy.

DarK

Fórum Mester
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:191
.
Főadmin hozzászólás
Sziasztok.

Elsőnek is szeretnénk megköszönni a kulturált hozzászólásokat és viselkedést a panaszkönyv alatt. A rendelkezésünkre álló bizonyítékok, illetve az általatok kifejtett részletes történések alapján hoztuk meg a bírálatot.
Azt szeretném leszögezni, hogy a panaszkönyvben láttotak és leírtak alapján, egyformán hibázott mind a két fél, de ezt leszámítva úgy gondoljuk, hogy mivel a panaszkönyv születése sem a szankicóra volt kiélezve illetve kulturáltan megtudták beszélni a felek egymás között a történéseket így szankciót sem a rendvédelmi oldal, sem az illegál oldal nem fog kapni. Simonnal illetve a vezetőséggel egyeztetve úgy gondoljuk, hogy ez legyen a jelenlévőknek tanulópénz illetve azoknak is akik figyelemmel követték a panaszkönyvet, hogy a jövőben mire érdemes egy hasonló szituációnál odafigyelni.
Még annyira szeretném felhívni a figyelmét mind a két érintett félnek, hogy a jövőben mindenki ésszerű keretek között mérje fel az erőviszonyokat és mérlegelje saját maga, hogy szerinte mi is a megengedett ami a karakterének keretein belül még belefér.

A benyújtott panasz az ügyben érintett rendvédelmi tagok, valamint a panaszt benyújtó felek részéről egyaránt felmerültek olyan körülmények és szituációk amelyek alapján a panaszkönyv mind a két félre jogos. A fentebb leírtak alapján illetve a nem szankcióra épülő panaszkönyvet előtérbe helyezve nem osztunk szankciót egyik fél részére sem.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó