Jogos Tyron Lamar DeShawn - Taylor Hayes, Elijah Shawn, Milo Berganza

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Gellén

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:63
Hector "El Rayo" Reyes
panaszkonyvj.png

Neved: Tyron Lamar DeShawn
Játékos(ok) neve: Taylor Hayes, Elijah Shawn, Milo Berganza
Panasz oka: Fair Play hiánya, irreális lövöldözés
Panasz kifejtése: Kialakult egy túszdráma egy balul elsült rablásból, betörésből. Balszerencsénkre a menekülő autónk tönkre ment. Pár perc hezitálás után, oda kerültünk a tússzal az egyik rendőrautóhoz amit könnyű szerrel el tudtunk volna lopni menekülő autónak. Beszálltunk majd Taylor Hayes tüzet nyitott, és a többiek folytatták. Minimum 2-3 rendőr körbelőtt minket, miközben a túsz MÖGÖTTEM ült közvetlen. Tüzet nyitottak különösebb ok nélkül, durván életveszélybe sodorva ezzel a túszt (Aki mellesleg hivatalos személy volt és ezzel tisztában voltak). Nekünk esélyt sem adtak arra, hogy egy értelmes lezárása legyen ennek a remek rp-szálnak. Mi direkt nem hősködtünk, nem daráltunk értelmetlenül, és a túszunkat is meg lehet kérdezni a véleményéről. Szerintem az egész rp alatt korrekten jártunk el.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Ha lehet, kérem ne olyan admin bírálja el aki rendvédelmis. A legál felől az illegál felé rengetegszer lett elpanaszolva, hogy mi (illegál) állandóan darálunk. Itt, tervben sem volt a lövöldözés.

Utoljára szerkesztve:

Simoon

Fórum Betyár
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:139
Milo Berganza
Helló!
Tukán és Roli helyett is írok, megpróálom leírni részletesen az esetet.

Alerick személye érkezett be hozzánk este, hogy elrabolták az ismerősét. Négerekről adott információt akik tüzet nyitottak az autójára. Telefon számot kértünk és ezek alapján lettetek megtalálva. Egy erőteljesebb ütközés után szálltatok ki a kocsiból mivel az autó lerobbant. Itt próbáltunk veletek egyezkedni/szóval tartani titeket amíg egy személy hátulról rátok kerül de valahogy észre vettétek. Kerültünk párat a környéken gyalog majd beszálltatok egy tele fegyveres PD-s kocsiba. Itt már a fegyverek miatt se engedhettük, hogy tovább menjetek vagy kivegyetek belőle valamit. Egy fő likvidálva lett a kocsiból ami ütközött. Itt már mi közelítettünk a kocsi felé fegyvert tartva az utasra. Próbáltuk megadásra felszólítani de ő ismét fegyvert tartva ránk lőni kezdett így azt viszonoztuk.

Az eset után én vissza adtam nektek a fegyvert amit elveszítettetek illetve a kocsitokat is félre tettük a járdára tekintettel a "balul" elsűlt esemény sorozatok miatt.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:9,017
-
Értem. Két kérdésem van egyelőre.

1. A kocsi tartalma többet ér a rendvédelem számára, mint a túsz élete, aki a kocsiban ül, kereszttűzben?
2. Ha a telefonszám alapján megtaláltátok őket, akkor ha ott nem veszélyeztetitek a túsz életét egy lövöldözéssel, akkor utána nem lett volna egyszerűbb felkutatni őket egy terv átgondolása után és rajtuk ütni?

Simoon

Fórum Betyár
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:139
Milo Berganza
Kocsi tartalmat is figyelembe kellett venni, mivel nagy kalibereket tartalmaz, ezek között volt olyan is ami nem szolgálati fegyver így ki tudtak volna venni. Egyszer volt csak mérhető a telefonszám utána már nem volt rá lehetőségünk.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Értem, viszont a szolgálati járművet is nyomon lehetett volna követni. Hamarosan érkezek a bírálattal. Köszi mindenkinek a hozzászólást.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Head of Staff hozzászólás
Sziasztok!

A szabályzat azon a részét fedi a esetnek, hogyha civil életéről van szó egy tűzharcban, akkor In Character kezelendő a helyzet.

VISZONT!

Itt nem csak erről van szó. Itt leginkább a fairplay-ről van szó, hogy milyen formában volt fair vagy épp nem fair a LEO részéről, hogy így jártak el. Röviden: nem volt az.

A panasz egyértelműen jogos és ezt már csak az teszi súlyosabbá, hogy a résztvevők között adminisztrátorok és adminsegédek is jelen voltak. Ez már egy olyan pont, ahol felmerülhet a kérdés sok mindenkiben, hogy milyen példát mutatnak a játékosok felé. Ismét röviden: elég rosszat.

Szeretném hozzátenni, hogy bár volt a részükről egy szándék, amikor a fegyvereket visszaadták és próbáltak a helyzet ellenére a panaszolt felek "jól is cselekedni", viszont ez nem mentesíti őket az alól, hogy mit követtek el.

A panaszolt felek házon belüli szankcióban részesülnek. Zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó