Több céghez való jelentkezés lehetősége

Lorimsz

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:39
Ada Foster

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

Zlata Varela / beni1032

Ötleted leírása

Elviekben régebben már előkerült ez a téma, de most szeretném ha esetleg megint fontolóra venné a vezetőség ezt a felvetést. A cégek jelentkezésének bővítéséről lenne szó, miszerint legyen lehetőség 1-nél több szervezethez is csatlakozni. Csak sejtésem van, hogy korábban mi miatt hasalhatott el ez az ötlet, de most szeretném az én saját nézőpontom bemutatni. Jelenleg az én nevemen van az AfterGlow rendezvényszervező cég, ellenben így nincs lehetőségem máshova csatlakozni, teszem azt az egyik szerelőtelephez (ami valljuk be mostanában eléggé halott, akármelyikről legyen szó). Viszont nagyon örülnék neki és szerintem további rp-ket vagy bármilyen szituációt szülhetne, esetleg könnyíthetné a játékmenetet, hogy ha több "custom businessben" is részt lehetne venni, mely a játékosok kitalációja, hogy ne csak a szerelőtelepet említsem. Szóval szeretném kérni a vezetőséget, hogy gondolják át ismét ennek a bővítését + a további lehetőségeket. Teszem azt akár külön "csoportokra" is lehetne bontani az adott szervezeteket, hogy két "pénz gyűjtős" céghez ne lehessen csatlakozni. (pl. farm és bontó).

Csatolmányok

-

Egyéb megjegyzések

-

Sensei

Veterán
Játékos
Üzenetek:257
Én is ezzel a problémával vagyok. Megvan a kis HappyFire cégem. Pár embernek tudunk RP-t nyomatni amikor nyitva vagyunk. Viszont van ötletem Custom bizniszhez is. Meg van ami jól jönne az FK-nak másik cégtipusbol, amit nem lehet beszerezni vagy nagyon nehezen a szerver környezetében.

Bruno

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:95
Jacob Gray
Nem rossz az elképzelés, de kicsit módosítanám. Ezt a két céges dolgot úgy tudnám elképzelni, hogy Custom Biznisz mellett lehet benne az ember egy simában. Biztosan több embert is ez akadályozott meg abban, hogy pályázzon egyet.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó