Jogos Dallas Colt panasza Brodie Callen ellen

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Imriszke

Újonc
Játékos
Üzenetek:1
Dallas Colt
panaszkonyvj.png

Neved: Dallas Colt
Játékos(ok) neve: Brodie Callen
Panasz oka: Lőtt sérüléssel frissen műtött akciózás
Panasz kifejtése: EMT-hez kértek vészhívás miatt segítséget. Bementem és /do szerint most tolták ki a műtőből, ennek ellenére levitt a földre és elkezdett menekülni árkon-bokron át. Miután elbújt és megtaláltam fegyvert fogtam rá és akkor ismét a földre vitt majd ellopta az autómat. Script szerint nyílt sebekkel műtötték frissen .
Bizonyíték (kép, log, videó):
Megjegyzés: -

balint5768

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:172
Hali! Először is, megpróbáltam NPC-vel megoldani az ellátást, de nem dobott fel olyan lehetőséget, hogy lefizessem és még volt aktív mentős is, emiatt felkerestem egyet és elhívtam az FD kirendeltségéről, a helyszínen nem tudott ellátni, így bevitt a kórházba. Az FD-snek pénzt adtam, hogy ne hívjon ki senkit, erre mégis megtette amikor már a kórházban voltunk, fiktíven do-kon belűl elláttak, közben scriptesen is, viszont ott csak sebeket zártak be, golyót nem vettek ki. Már azt a bizonyos műtétet se értem így, viszont a karakterem ellátták, ő egyedül volt én meg próbáltam élni a lehetőségemmel és elmenekülni, ha már eddig eljutott. Viszont a videón látszik az is, hogy én elbújok és ahogy felvillan a nevem ő már egyből fordul oda, ami elég MG gyanús, úgy hogy a karaktere nem is arra nézett.

Sutyek

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:38
Jack Russo
Sziasztok! Én vagyok FD-s a történetben.

FD-ről elhívott a lakásához, ahol kérte, hogy lássam el. A szabályzat szerint lőtt sérülést nem láthatok el, így ennek megfelelően folytatódott tovább az RP. Sikeresen rábeszéltem, hogy tegye le a pisztolyt, majd miután beszállt a mentőbe, a pénzt a műszerfalra tette. Amint beértünk a kórházba IC, hívtam neki mentőt, majd amikor belenyúltam a zsebembe, aktiváltam a /backup parancsot. Mire ki is jött egy egység

[ 15236266] [b3570_GTAProce] MainThrd/ *** Jack Russo belenyul a zsebÄŠbe majd egy gombot megnyomom mikÄÂśzben veszi elÄšâ a tollÄËt.

Amig ic tartott a műtét force rp-re gyanús do-t használt, amire nem válaszoltam.

15474141] [b3570_GTAProce] MainThrd/ *** az orvosok vÄŠgeznek a mĚ¹tÄŠttel, mielÄÂśtt bÄËrki megÄŠrkezne a segÄŠlyhÄÂvÄĹra? [Brodie Callen]

Mire kitolták a műtőből, egy járőr kiérkezett.

15580594] [b3570_GTAProce] MainThrd/ *** Brodiet-t kitoljÄËk a mĚ¹tÄšâbÄšâk. [Jack Russo]
[ 15592516] [b3570_GTAProce] MainThrd/ Jack Russo mondja: SzÄŠp estÄŠt *kicsit ilyedt hangon.
[ 15594797] [b3570_GTAProce] MainThrd/ Jack Russo mondja: (())
[ 15600938] [b3570_GTAProce] MainThrd/ Jack Russo mondja: SzÄŠp estÄŠt *kicsit ilyedt hangon*
[ 15602922] [b3570_GTAProce] MainThrd/ ** [MDC]: A(z) 28K395 egysÄŠg ÄĹj ÄËllapota: Nem elÄŠrhetÄšâ
[ 15620125] [b3570_GTAProce] MainThrd/ Brodie Callen mondja: Akkor szerintem viszlÄËt... *leugrik a hordÄËgyrÄĹl* TÄŠged mÄŠg megtalÄËllak.
[ 15622188] [b3570_GTAProce] MainThrd/ *** Brodie Callen fÄÂśldre viszi Dallas Colt-t!

A műtéten ic mind a két kezén és a felső testén nyílt seb volt

Morningstar

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:636
.
Adminisztrátor hozzászólás
Szia @balint5768 Faterrel kielemztük az ügyet és a rendelkezésre álló bizonyítékokat. Te ugyebár lőtt sérülést RP-ztél amikor találkoztál Jack Russo-val:
[ 13986469] [b3570_GTAProce] MainThrd/ *** Brodie Callen felhúzza a jobb újján a felsőt.
[ 13993047] [b3570_GTAProce] MainThrd/ *** egy lőtt seb látható. [Brodie Callen]

fiktíven do-kon belűl elláttak, közben scriptesen is, viszont ott csak sebeket zártak be, golyót nem vettek ki. Már azt a bizonyos műtétet se értem így, viszont a karakterem ellátták

Erre a sorra reflektálva, egy lőtt sérülés minden esetben műtéttel jár a szövet és szervkárosodások miatt. IRL is érsebészek bevonásával történik egy ilyen műtét, mivel nagy az esély az elvérzésre, ha csak úgy kiszedik a lövedéket. Az, hogy Jack Russo mégis kihívta a rendvédelmet a pénz átvétele után, az IC ügy.

Nézzük most azt a részt, amikor menekülni kezdtél. Frissen egy műtét után senki se ennyire talpraesett, mint amilyen a karaktered volt. Reálisan nézve az első tackle-nél felszakadt volna a varratod, ami nem kis fájdalommal jár, de te mégis két tacklet bemutattál körítve a sprinteléssel és a kerítésátmászással.

Viszont a videón látszik az is, hogy én elbújok és ahogy felvillan a nevem ő már egyből fordul oda, ami elég MG gyanús, úgy hogy a karaktere nem is arra nézett.

Reflektálnék erre a kijelentésedre is egy képpel. Mint láthatod, kilóg a lábad a fal mögül és még ha csak maga a PD-s karakter szemszögét nézzük, láthatod, hogy el is fordítja a fejét abba az irányba, szóval mindenhogy kiszúrt volna, így ez nem mondható MG-nek. De még ha nem is fordítaná oda a fejét, akkor se történt volna meg ez az egész, ha te nem kezdesz tackle-be és sprintbe a friss műtéted után.

Amit látok ezen a szituáción, hogy te minden áron meg akartál menekülni a PD elől nem törődve a sérüléseiddel és a műtét tényével, holott még egy ilyen szituációban is megvan a minimális esélyed arra, hogy kimagyarázd a dolgokat.

Számtalan panaszkönyv bírálata során volt már jelezve, de most itt is nyomatékosan kiemelem, hogy az ilyen szintű nyerni akarást engedjük el és törekedjünk a szituációk RP-s megoldására.

@balint5768 ellen a panasz jogos és NonRP indokkal kerül kiosztásra a szankció. Valamint a jövőben, ha nem vagy biztos benne, hogy kéne egy ilyen műtét után cselekedni egy adott szituációban, kérdezz rá egy adminsegédnél, vagy adminnál.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó