Üzenetek:257
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Sensei «
Ötleted leírása
» Hőtávcső kivétele. Az alábbi videókban látható hogy milyen unfair előnyöket is ad a használójának. A helikopterben még érthető is a hasonló helyzet hisz ott egy erősebb készülék van.
Az viszont hogy egy távcső átlát egy vastag fán, egy betontömbön, sőt még pár métel plussz látást is ad eléggé nagy plussz.
Többszörösen, több helyröl néztük a helyzetet. A plussz távolsági látás player függő, ameddig én láttam a társam (Titot) addig ő engem nem, itt a hőtávcsőröl beszélünk.
A beton blokkon való átlását többször jött, szembe és oldalrol nézve, lentebbröl és távolabbrol nézve is előjött.
Ez ugyanúgy előjött ha bokorban bújt el az ember eléggé távolrol. És még mindig egy távcsőröl beszélünk nem egy gépröl ami az FD-nek is van. «
Csatolmányok
» Kettő vidi egy régebbi PK-bol előszedve: Friss teszt videók: Pár kép (A képek párosával nézendők.): «
Egyéb megjegyzések
» A tesztek során egy Titonak és egy Senseinek sem esett baja. Mindkettő vissza lett engedve vad környezetébe. A tesztet egy admin segítségével hajtotuk végre egy másik dimenzióban. «