Sziget.

Altos123

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:188
Mishel Molina

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Khiara Love / andyhawk1998 «

Hiba megnevezése

» Cayo Perico «

Hiba bővebb leírása

» Mai nap folyamán hajnalban ki mentem a szigetre detektorozni, majd 8 óra felé és olyan 10-11 óra felé és ebbe a három alkalomban az egész szigeten 2-3 cuccot találtam csak összesen semmi többet. «

Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések

» AltV-n amikor még ott volt a szerver és sokat jártam ki a szigetre minden órába vissza spawnolt a loot. Most kb semmit se lehet találni a szigeten. «

Sensei

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:213
Velem is volt ilyen. Kb 1-2 napig resi után jó szokott lenni, utánna viszont hogy hove tünnek a cuccok nem lehet tudni.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,583
Silay Denzel
Ha egy cucc ki van szedve cayon, akkor az nem biztos, hogy cayora spawnol vissza, lekerülhet a sivatagba is. Ezért ha mindenki a cayon detektorozik, egy idő után ott nem lesz loot. Menjetek a sivatagba, ott találtok számos lootot ilyenkor.

Sensei

Fórum Császár
Játékos
Az nem lehetséges hogy valahol egymásra bebuggolnak ahol nem érjük el őket? Most voltam a sivatagba, nem kicsi részt jártam be és csak egy cuccot találtam.
A pontosításhoz csináltam egy mini útvonalkövetőt, hátha én kapirgálok rossz helyen.

Sensei

Fórum Császár
Játékos
Régebben találkoztam olyannal hogy 2-3cucc egymásra kerül. Búvárkodásnál is tapasztaltam egyszer ilyet erröl még képem is van. 😅

1759856535067.png

Altos123

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:188
Mishel Molina
Tegnapi nap folyamán átnéztem az a részt a sivatagban amit Sensei ki hagyott. Egész sivatagban 1 db vasedény volt. Átmentem arra a részre amin Sensei is volt nem volt ott semmi loot. Sivatagba a hegyekre is fel mentem amire lehetett de semmi. Este még meg néztem Cayo-t de semmi ugyan úgy.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó