Üzenetek:78
Gabriel Solarin

Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
»Cesar Raven / _kristof «
Ötleted leírása
» PD bejelentési idők növelése. Az első dolog ami nekem mint illegálosnak kicsit lehetetlennek tűnik az az ,hogy az autókerből ellopott autókat normálisan , lövöldözés nélkül sikerüljön leadni. A script és a minigame önmagában jól megvan csinálva és kell hozzá némi gyakorlás ami egyensúlyba van a fizettséggel. A gond a folyamatosan jelző blip ,hogy merre jár az autó és az azonnali jelzés.Ha sikerül minden nagyon rövid időn belül akkor sem lehet úgy leadni az autót ,hogy a PD egyszerűen valamilyen módon ne tudná a delikvenst elkapni.( Ez az én tapasztalatom lehet másnak több szerencséje van mint nekem.) Egyszer egyszer sikerül gondolom amikor nem olyan aktív a renvédelem . Viszont ha a városon kívülre kell vinni az autót szinte 100%-ban bukó , ha nem ránt valaki fegyvert és lövi le azt aki éppen üldözi. A PD-s autók nagyon gyorsak , lehetetlen őket lerázni sima stock autókkal és a végsebességük is akkora ,hogy utolérnek már félúton de ha nem is félúton a leadási ponton biztosan. Az ötlet igazából rém egyszerű lenne . Vagy később jelezzenek ezek a rendszerek , vagy úgyan úgy mint az atm-nél lehessen jelzavarót használni . Esetleg a a leadási ponton 500 méteren belül tünjön el a blipp.«
Csatolmányok
» NIncs «