Autó- Tuningok eltűnése

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

vossen

Újonc
Játékos
Üzenetek:14
Asly Rauscher

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Asly Alvarez/aurilaus99 «

Hiba megnevezése

» Tuningok eltűnése az autójaimból «

Hiba bővebb leírása

» Az autóim tuningjai eltűntek mindél eredetit mutat illetve az autók optikai tuningjai is eltűntek gyári magasak lettek stb «

Csatolmányok

» «

Egyéb megjegyzések

» Vártam vele de nem lett jobb nem jöttek vissza a tuningok.«

vossen

Újonc
Játékos
Asly Rauscher
Illetve még észrevétel tuningok megkerültek de pl ültetés kocsikon meg magasítás nem ,illetve az eggyiknek hangja sem ugyanaz mint volt.

Kuglóf

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:89
Hali! Nálam is vannak anomáliák, VISZONT én csak azoknál a kocsiknál vettem észre, amik az átállás alatt is garázsba voltak, (aztán nem jelentettem be le kellett őket geteltessem de az más tészta), amik nem voltak intibe hanemcsak ház mellett állnak most is, azoknál azt nézem jó minden, külső-belső tuningok.

vossen

Újonc
Játékos
Asly Rauscher
Hali! Nálam is vannak anomáliák, VISZONT én csak azoknál a kocsiknál vettem észre, amik az átállás alatt is garázsba voltak, (aztán nem jelentettem be le kellett őket geteltessem de az más tészta), amik nem voltak intibe hanemcsak ház mellett állnak most is, azoknál azt nézem jó minden, külső-belső tuningok.
nekem mind jeletve volt és ház előt kint parkoltak. Csak hasmagasságok nem stimmelnek illetve az eggyiknek hangja is sztm sokkal bénább lett furcsáltam mi van kocsival mikor egy visszamentést megnéztem amiben más a hangja.

Kuglóf

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
nekem mind jeletve volt és ház előt kint parkoltak. Csak hasmagasságok nem stimmelnek illetve az eggyiknek hangja is sztm sokkal bénább lett furcsáltam mi van kocsival mikor egy visszamentést megnéztem amiben más a hangja.
A hasmagasságot még azzal lehet magyarázni hogy "ha" kerékmagasság állítással voltak akkor az, mert még nem elérhető fivem-en és azok nincsenek is benn.

Kuglóf

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Illetve most teszteltem a hangokat, azok jók, csak a tuningok hiányosak, bár tegnap egy másfél órát voltam fenn, az idő alatt majdnem "minden" visszakerült.

Kuglóf

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
UP! A mostani resivel két kocsim kivételével jó (ariant és sg4), optika, külső, szinte azonnal betöltötte DE ki kellett nyitnom és be kellett zátjam hogy a kerék is szinkronizálódjon még az altv-s kerékbeállítások is jók ha mindenigaz.

toeszli

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:92
Ellie Berg / Lena Krause
+1 nálam is megtörént, eltűnt a spoilerem (Cypher, ID: 22001) Kizártam, bezártam, akkor se jelenik meg.

vossen

Újonc
Játékos
Asly Rauscher
@vossen a te kocsidat lehívtam deven, és megjelenik minden tuning rajta. Próbáltál reloggolni?
Igen az a része jó lett morottuningok vissza kerültek néztem őket , szerver resi is volt meg relogoltam is , ami bajom még az a futómű de azt úgy halottam még nem került be ? Másik meg fentebb raktam egy kocsit aminek megváltozott a hangja

Hector

Fékezhetetlen
Adminsegéd
Üzenetek:510
Hector
Enyémeket, amit tegnap felraktam, eltűnt, mára ismét megkerült. Nálam pozitív.

toeszli

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:92
Ellie Berg / Lena Krause
Mára nekem is visszakerült a spoiler.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,332
Silay Denzel
Próbálunk törekedni a hiba javítására, addig is relog megoldja a gondot. (Ha nincs másnak kulcsa, aki fent van a szerveren.)

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó