Warn rendszer ötlett.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

angyal

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:59
Leonardo De Marlowe

qh62gjT.png

Szabályzattal kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved
» Lionel De Marlowe «

Ötleted leírása
» Nos hol is kezdjem Mikor illegál frakcióban voltam sokszor találkoztam azzal a mondattal hogy négy Warnom van szóval nem Illegálkodom.Én is voltam sokáig igy velle majd, hogy nem szerver nyitás óta játszom és nekem is van négy. Nem lehetne esetleg hogy legyen egy elévülési ideje ? De cserébe lehetne szigorúbb . Illegál során sokszor túl füttötek a játékosok és követnek el hibákat.Szerintem a rendszere szükség van. De szerény véleményem szerint nagyon meg tudja kötni a játékosokat. «


Csatolmányok
» Nincs «

Egyéb megjegyzések
» Csak egy Ötlet. «



 

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:488
Most elvetem azt a részt, hogy figyelj oda és nem kapsz warnt, mert az az alap felvetésed, hogy mindenki hibázhat, ami igazándiból megállja a helyét.
Ha tegyük fel 1 év után elveszne a warn (nem az összes, mind 1 évvel az után, hogy megkapod) de sokkal "könnyebben" kapnád őket, akkor nem épp az lenne a végeredmény, hogy több emberre kerül rá az a ban, mert összegyűlik a warnja?
 

angyal

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:59
Leonardo De Marlowe
Van benne vallami de mint mindig négy Warn uttán már senki semmit nem akkar. Igazából nekem csak az lenne a célom hogy aki rá szolgál kapja meg. De viszont ne legyen ez által meg pecsételve. Nagyon sokkan voltak hogy jajj mennék de négy Warnom van már szóval esélytelen. :( Kellene Valami Ballansz.
 

pologt

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:36
Igen , van igazság benne ,mert azért az embereknek jó cselekedeteik is lehetnek, de azért nem kapsz semmit. Ha hibázol akkor meg kapod a warnt. Én például úgy jártam hogy 0 darab admil jail-em volt a 4 warn mellé ez sem korrekt szerintem. És volt olyan is hogy nem éreztem feltétlen jogosnak.
 

Lucas.

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:95
Jennifer Saliven
Jail-nek is lehetne elèvülèsi ideje, 2 éve játszok lassan és egy új értelmetlen szabály miatt kaptam.. (Tiszta volt az ucp-m.)
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,547
-
Head of Staff hozzászólás
Semmi nem évül el, ahogy az admin jail sem. Ha nem értetek egyet azzal, hogy miért kaptok valamire szankciót, akkor van lehetőségetek felülvizsgálatot kérni fórumon, ha jogtalannak érzitek.

És volt olyan is hogy nem éreztem feltétlen jogosnak.
egy új értelmetlen szabály miatt kaptam

Ezekkel a hetekkel, hónapokkal, évekkel később ideírt megjegyzésekkel pedig ennyi idő után nem tudom mit szeretnétek, hogy mit kezdjünk vele. Ha akkor ott nem veszitek arra a fáradtságot, hogy az általatok jogtalannak vélt szankciót felülvizsgáljuk, akkor elkönyvelhető annak, hogy ti is egyetértetek vele.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó