/examine & /ex

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Molondor

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:156
elton winn

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

Elton Winn / Molondor

Ötleted leírása

A /examine és /ex (mindkettő változata kell) parancs a karakterleírás elolvasásához segít. Mivel jelenleg a szerveren csak a jobb klikkes menüben lehet lekérni ezt, így egy paranccsal már jóval távolabbról is megtudjuk tenni. A lent csatolt képen látható ennek a példája. A karakter vizuális dolgait írja le, valamint amivel még találkozhatunk az a hangja.
Sokat tenne az rp színesítéséhez ha ez bekerülne és nem a /ame-t kéne nyomogatni minden egyes találkozásnál ami elpörgeti MINDENKI chatjét. Hanem ha az rp-ben résztvevő ember kíváncsi valamire, akkor /examine (id) vagy /ex (id) és Ő megkapja ezt a leírást. A /characterdetails parancs pedig ennek a leírásnak a szerkesztését dobja fel egy ablakban.
Továbbá a bekerüléssel egyben rendszeresíteni is KELL! Minden karakterszerkesztés után dobja fel a rendszer a /characterdetails-es ablakot automatikusan és ennek a kitöltése KÖTELEZŐ legyen!


Csatolmányok


Egyéb megjegyzések

Igen World-ös ötlet. Nem kell félni tőle, nem ördögtől való.

Aki pedig leszavazza ezt az ötletet.. Az írja le, hogy MIÉRT NEM szeretné leírni a karakterleírását egy roleplay szerveren. (Ami alappillére lenne az egésznek.)



 
Utoljára szerkesztve:

W3X

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:120
Pok Ember
Jó lenne + lehetőleg a space karaktert ne számolja, mint a többi hasonló rendszernél, mert a sok mókus végigpüföl két sort belőle és vidáman játszik tovább a három szavas karakterleírásával.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó