Elfogadva Alibi DC UB kérelem

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Alibi839

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:86
Od8wJk0.png
Discord neved és #szám(opcionális): alibi2090
Miért/Kitől kaptad a szankciót: Közösségbomlasztás playerszám csökkenés megkérdezése miatt, Legend-től
Tiltás időpontja(kb): 06.23.
Meddig tart a némítás/ban/timeout: Örök
Mi az Unbanod okának kérése: UCP-n nem látom kik vannak fent a szerveren, csak a szerverlétszámot.
Min változtatnál, ha vissza jönnél: Csevegőbe inkább nem kérdeznék rá a szerver általi problémákra.
Összességében jogosnak érzed a büntetést: Megkérdeztem hogy miért csökken a playerszám, ha ez közösségbomlasztásnak számít, akkor igen elfogadom hogy ez jogos tiltás volt.
📋

Cody

Vélemény Vezér
Discord Operátor
Üzenetek:341
-
Szia!

Átnéztem az ügyedet és az előzményeket, és végül úgy döntöttem, hogy elfogadom az UB-d, viszont szeretnék pár dolgot tisztázni. Nem konkrétan azért kaptad a bant, mert megkérdezted, hogy miért csökken a szerveren a játékosszám. Önmagában ezzel nem is lenne probléma, itt azért ennél több mindenről volt szó, és az előzményeket, illetve az üzeneteket együtt kell nézni. Nem én adtam neked eredetileg a tiltást, viszont mivel jelenleg én kezelem ezeket az ügyeket, átnéztem a történteket, és ezek alapján a bannod okát jelenleg teljes mértékben jogosnak tartom.

Ennek ellenére szeretnék neked adni egyetlen, nagyon apró esélyt, ezért feloldom a tiltásodat. Legalább újra követni tudod majd a szerveren történő dolgokat, újdonságokat és eseményeket. Viszont ezt tényleg egyetlen lehetőségként kezeld. Nem célom az, hogy minden apróságért büntesselek, de ha a feloldás után a legkisebb szabályszegés is történik részedről, akkor vissza fogom rakni a tiltást, és nálam nem lesz olyan, hogy „legközelebb” vagy még egy esély. Ezt most szeretném előre teljesen egyértelművé tenni, hogy ne legyen belőle később félreértés.

Remélem, hogy ezt korrekt módon le tudjuk zárni, és innentől kezdve nem lesz semmi probléma. Üdv újra a Discord szerveren! 🤝

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó