Jogos Artem Antonenko-ra panasz

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Mercikee

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:129
Blaire Duncan | Eleonora Greek | Brielle Collins
panaszkonyvj.png

Neved: Brielle Collins
Játékos(ok) neve: Artem Antonenko
Panasz oka: PG
Panasz kifejtése: Gn-i tónál autózgattunk, mikor egy nem forgalmas úton megpillantottunk egy parkoló autót és arra gondoltunk, hogy a tulajdonosa valahol a közelben lehet. Karaktereink megbeszélték, hogy átnézik a srácot, közben rádión szóltunk az egyik társunknak, hogy jöjjön segíteni (2 autóval voltunk egyikben 2 ember ült a másikban 1) amint megláttuk, az áldozatot táskával a hátán a bokrok közt futkározni elindultak karaktereink felé. A videón jól látható, hogy esélyünk sem volt felszólítani a srácot vagy bármilyen interakcióba bele kezdeni, mert rögtön lőtt. Mi lövések nélkül szerettük volna véghez vinni az egész RP-t, mi azután (vagyis csak én) kezdtem el lőni mikor már láttam, hogy Artem lövi a társam.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Nincs

boldogdani11

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:138
Szia, akkor hozzászólnék a témához. Mivel a karakterem korábban volt már kirabolva az adott környéken, ezért én alapból fegyverrel a kezembe mentem az autóm felé,mivel minden eshetőségre felakartam készülni. Ahogy az autóm felé értem megláttam azt hogy megindul felém egy pontosan olyan típusú autó, mint amilyennel a néhány nappal ezelőtti rablóim voltak, ezért felmásztam a kis dombra és vártam mi lessz. Direkt megvártam hogy kiszálljatok, majd mikor láttam hogy fegyveres is van köztetek(2 embert láttam csak, fogalmam nem volt hogy többen vagytok)és maszkba vagytok, lőttem. A pozíciómból és abból kiindulva hogy eleve fegyver volt a kezembe, nem gondolom PG-nek az adott helyzetet. Valamint Fater admin elméletileg a videófelvétel alapján arra a döntésre jutott hogy nem szegtem szabályt, tehát nem is értem mire fel a PK.

Mercikee

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:129
Blaire Duncan | Eleonora Greek | Brielle Collins
Egy Sunrise-al voltunk, ami a szerveren egy gyakori autónak számít, mi ettől függetlenül nem darával szerettük volna megoldani a szituációt, te pedig nem hagytál nekünk esélyt arra, hogy bármilyen RP szituációt kezdeményezzünk.
Ahogy a videókban lászik és amit te is elismertél, hogy emberfölényben voltunk mégis tüzet nyitottál ránk.

boldogdani11

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:138
Az, hogy ketten voltatok, még nem jelenti azt hogy én autómatikusan PG-ztem, eleve amint ti láttátok hogy fegyverrel a kezembe vagyok, RP-sebb lett volna messzebb hajtani, nem pedig kiszállni, és akkor kapni elő a fegyvert, mikor nálam már rég volt, mert attól függetlenül hátrányba vagytok amiatt, hogy ti még akkor kaparásszátok elő a stukkereket. Az admin azt mondta nem történt szabálysértés, de ha úgy itélik meg leülöm azt az AJ-t, fél évbe egyszer kibirom. Valamint én még akkor nyitottam tüzet mikor csak egyikőtök szállt ki. Szerintem ez pont az a szituáció, amire nem lehet egy az egybe ráhúzni hogy PG.

_Shefi_

Fórum Császár
Adminisztrátor
Üzenetek:204
-
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok.
A panaszkönyvet én és @DarK fogjuk kezelni. Köszönjük a hozzászólásokat és a kulturált viselkedést a panaszkszönyv alatt mind a két félnek.
A a rendelkezéseinkre álló videók és bizonyítékok alapján elemezzük az esetet, és az este folyamán elbíráljuk azt.
Addig zárunk.

DarK

Veterán
Adminisztrátor
Üzenetek:242
.
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok,

Meg is érkeztünk a panaszkönyv bírálatával.

Első körben szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a panaszkönyben említett PG szabálysértés az megtörtént. Az ezen felmerülő kérdést vagy kérdéseket megválaszolva, hogy korábban más admin kolegám miért és miként jutott arra a bírálatra amit akkor adott vagy épp nem adott, ahhoz annyit tudnék hozzá fűzni, hogy emberek vagyunk mindannyian tudunk hibázni.

Azonban, a PG-n túlmenve, további szabálysértés is felmerül a videós bizonyítékok alapján.

FearRP hiánya - Független attól, hogy te a tó környékén fegyverrel rohangálsz, mert korábban már raboltak ott ki téged az egy különálló döntés ami határokon belül IC kezelendő. Ettől független, szembe futva a kocsikkal, a mászást követően 2 embert láttál ahogy ezt írtad is, azonban a leírtak alapján 3-an voltak. A karaktered szemszögéből viszont nem kivehető, hogy a kocsikban (főleg az elsőból mert a második a lövöldözés közben ért oda) feltehetőleg azon az 1 emberen kívűl még akár további 2-3 személy is tartózkodhatott, nem mellé a másik érkező autót is figyelembe véve.

Külön szeretném ezt a sort kiemelni és reagálni is rá, mert sajnos ez egy gyakorian felmerülő probléma szokott lenni a köztudatban:
Az, hogy ketten voltatok, még nem jelenti azt hogy én autómatikusan PG-ztem

Azt mérlegelve, hogy mikor megfordultál már ők is fegyvert fogtak rád, sőt látva azt, hogy minimum ketten vannak és fegyverrel, már felveti a kérdést, hogy ha 1-et ki is szedsz akkor a másik nem fog megölni vagy épp a feltételes többesszám? Remélem érted mire akarom felnyitni a szemed. Értem én, hogy 2 embert láttál ami igazából 3 volt, de vajon ha a karakterek neve nem lenne látható, tehát semmi meggyőződésed nem lenne arról, hogy tényleg hány ember tartózkodott a kocsi(k)ban (mert az ablakok is sötétítve voltak) akkor is ugyan így cselekedtél volna mint ennél a szituációnál? A kérdés költői, csak azért mondom, ha a jövőben hasonló szituációba keverednél akkor inkább 2x gondold át az adott helyzetet a saját illetve a játékostársaid érdekében, hogy senki szájában ne maradjon keserű szájíz egy ilyen helyzetet követően. Remélem ez így lesz.

Azonban a jelen esetben nem átgondolva cselekedtél, nem mérted fel a karaktered helyzetét ezáltal a FearRP-t céltudatosan kibontva a karakterednek az életben maradási szándékát sem vetted figyelembe. A jövőben erre is figyelj oda.

Az egész panaszkönyvet figyelembe véve illetve a további észrevételeket is hozzá mérve a PG-re hivatkozott PK jogos, a FearRP hiányával kiegészítve. A szankciód 120 perc AJ.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó