Sziasztok,
Meg is érkeztünk a panaszkönyv bírálatával.
Első körben szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a panaszkönyben említett PG szabálysértés az megtörtént. Az ezen felmerülő kérdést vagy kérdéseket megválaszolva, hogy korábban más admin kolegám miért és miként jutott arra a bírálatra amit akkor adott vagy épp nem adott, ahhoz annyit tudnék hozzá fűzni, hogy emberek vagyunk mindannyian tudunk hibázni.
Azonban, a PG-n túlmenve, további szabálysértés is felmerül a videós bizonyítékok alapján.
FearRP hiánya - Független attól, hogy te a tó környékén fegyverrel rohangálsz, mert korábban már raboltak ott ki téged az egy különálló döntés ami határokon belül IC kezelendő. Ettől független, szembe futva a kocsikkal, a mászást követően 2 embert láttál ahogy ezt írtad is, azonban a leírtak alapján 3-an voltak. A karaktered szemszögéből viszont nem kivehető, hogy a kocsikban (főleg az elsőból mert a második a lövöldözés közben ért oda) feltehetőleg azon az 1 emberen kívűl még akár további 2-3 személy is tartózkodhatott, nem mellé a másik érkező autót is figyelembe véve.
Külön szeretném ezt a sort kiemelni és reagálni is rá, mert sajnos ez egy gyakorian felmerülő probléma szokott lenni a köztudatban:
Az, hogy ketten voltatok, még nem jelenti azt hogy én autómatikusan PG-ztem
Azt mérlegelve, hogy mikor megfordultál már ők is fegyvert fogtak rád, sőt látva azt, hogy minimum ketten vannak és fegyverrel, már felveti a kérdést, hogy ha 1-et ki is szedsz akkor a másik nem fog megölni vagy épp a feltételes többesszám? Remélem érted mire akarom felnyitni a szemed. Értem én, hogy 2 embert láttál ami igazából 3 volt, de vajon ha a karakterek neve nem lenne látható, tehát semmi meggyőződésed nem lenne arról, hogy tényleg hány ember tartózkodott a kocsi(k)ban (mert az ablakok is sötétítve voltak) akkor is ugyan így cselekedtél volna mint ennél a szituációnál? A kérdés költői, csak azért mondom, ha a jövőben hasonló szituációba keverednél akkor inkább 2x gondold át az adott helyzetet a saját illetve a játékostársaid érdekében, hogy senki szájában ne maradjon keserű szájíz egy ilyen helyzetet követően. Remélem ez így lesz.
Azonban a jelen esetben nem átgondolva cselekedtél, nem mérted fel a karaktered helyzetét ezáltal a FearRP-t céltudatosan kibontva a karakterednek az életben maradási szándékát sem vetted figyelembe. A jövőben erre is figyelj oda.
Az egész panaszkönyvet figyelembe véve illetve a további észrevételeket is hozzá mérve a PG-re hivatkozott PK
jogos,
a FearRP hiányával kiegészítve. A szankciód
120 perc AJ.