Neved: Vladislav Voronov Adminisztrátor(ok) neve: Crawford Panasz oka: Segitőszándék teljes hiánya. Panasz kifejtése: Mai nap 13:15 körül Sandy-ből LS felé tartva megálltam a Richman kúton(3-as kút térképen) tankolni. Miután tankoltam, mennék be boltba, és szembesültem azzal hogy a bolt le van zárva, igy nemtudom kifizetni a tankolásom, az NPC-t se tudtam volna sehogyansem kívülről elérni. Ennek okán irtam Crawford adminnak, hogy legyen szives be és ki getelni, hogy kitudjam fizetni a tankolást, mivel teljesen önhibámon kívül nemtudom. Hát a segítőkészség teljes hiányát tapasztaltam, ezért nyitottam a PK-t, valamint úgy érzem hogy egyáltalán nemvolt igazságos az admin ebben a szituációban.Úgy voltam vele hogy semmigond, elhajtottam onnan, a rendszer sikeresen megis büntetett a kifizetetlen tankolás miatt. Kérdem én, ha se a kútnál, se a boltnál nincs a térképen sehol sem megjelölve az hogy zárva lenne a tankoló/bolt, akkor miért lehet egyáltalán tankolni ott/miért nincs kirakva egy NPC, akinél kilehetne fizetni a tankolást? Bizonyíték (kép, log, videó): Szükséges LOG-okat küldöm a bíráló adminnak kérésre. Megjegyzés: ----
Csao! Elolvastam az irományod és szeretném röviden tisztázni a helyzetet a részemről.
Adminisztrátorként a feladatom nem az, hogy a játékosok figyelmetlenségét vagy a lezárt, hónapok óta nyilvánvalóan nem üzemelő üzletek körüli szituációkat egyedi getelésekkel oldjam meg. Ahogy a PM-váltásban is említettem, a Richman kút és a hozzá tartozó bolt már hónapok óta be van zárva, a bejárata el van torlaszolva, de ugyebár ezt te is tudod... ("
Igen a fentire amihez sosem érnek ki xd").
Ezt IRL sem úgy kell elképzelni, hogy valaki odaáll tankolni egy lezárt, lakatolt épület mellé, majd csodálkozik, hogy nem tud bemenni fizetni.
A rendszer dolga az, hogy ha valaki nem fizeti ki a tankolást, abból következik a szankció (bírság), ami a játék mechanikájának a része. Az adminisztrátorok nem azért vannak jelen (tudtommal legalábbis tuti nem), hogy megkerüljék a szerver scriptjeit vagy korrigálják az ilyen figyelmetlenségeket azzal, hogy teleportálgatják a játékosokat.
Semmi lekezelőség nem volt a részemről, csupán a tényeket közöltem. A helyzet adott volt, látható volt a lezárás, és ennek megfelelően hoztam meg a döntést, hogy nem élek a geteléssel.