W/S Tacana Block Criminals

janette

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:108
💸


W/S Tacana Block Criminals

tbcmap.png
A Tacana Block Criminals (TBC) afro-amerikai fiatalokból álló utcai banda, a Black P Stones (BPS) egyik klikkje. Területüket Davis nyugati oldalára lehet helyezni, Chamberlain Hills-en belül, a Forum Drive és a Carson Avenue sarkától az Innocence Boulevard sarkáig. A parkot keletről a B.J. Smith Recreation Center, míg nyugatról az apartman komplexum határolja meg. A hely több szabadidős tevékenységet is magába foglal, többek között például a kosárlabdát, kockázást, vagy kártyajátékokat, ami az itt élő tinédzserek egyik kedvelt elfoglaltsága.




A szervezetet különféle bűncselekményekkel, köztük gyilkosságokkal, testi sértésekkel, rablásokkal, kábítószer- és lőfegyverekkel kapcsolatos jogsértésekkel állították összefüggésbe, és számos FIB és DEA vizsgálat tárgya volt. Nyomozási adatok alapján a bandatagok száma nagyjából 20 és 40 fő közé tehető. Nagy részük még iskolás éveit tölti. Az elmúlt évek során a rendfenntartó szervek nagyjából 25 bűncselekeményről szereztek tudomást.



chills.png
‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎Chamberlain Hills, 1982​




A nyolcvanas évek elején egy, a rendvédelmi szervek által szervezett razzia során, több száz fiatal, főleg affiliált tag különféle csoportokra, klikkekre osztódott, melyek együttesen maradtak a Black P. Stones alatt. Ezek a klikkek közül szeretnénk egyet megalakítani, fiktív keretek között, valós dolgokból merítve.




image.png



Habár a helyiek felvették már a tempót, a hatóságok fokozottan felhívják a lakosság figyelmét, hogy lehetőségeikhez mérten kerüljék a környéket. Több szigorítást is bevezettek, erről ír a Davis Times rovata is.





A TBC számlájára már több dolgot írt fel a Los Santos Police Department, ezek közül például egy iskolai lövöldözést is, melyet hír formájában több újság is lehozott, köztük a Davis Times. Az elkövető Darnell „D-Train” Johnson volt, akit rövidesen a tűzharc után el is kaptak a hatóságok, menekülés közben. Elég bizonyítékot találtak, a 18 éves fiatalt nevelőintézetbe küldték. Darnell jól ismert volt az iskolában, gyakran vitte be fegyverét mutogatóba, vagy terítette a különböző szereket osztálytársainak és az általa egy kisebb körben megismert embereknek. Az iskolai lövöldözés során „D-Train” az előző napi, R40s által felfújt taget bosszult meg két bandatagon. Az egyik áldozat azonnal belehalt a lőtt sebeibe, a másikat súlyos sérülésekkel szállították a davisi kórházba.




Bűnözési statisztikák szerint egy ideje megnőtt a banda aktivitása. Fiatalok, akik tanultak a felmenőik hibáiból. Legtöbbjük ősei már nem élnek, vagy nem sűrűn látják őket, csak ha sikerül látogatási engedélyt kapniuk a börtönbe. Ebben a környezetbe születtek, itt nőttek fel. A TBC keretein belül találhatóak feltörekvő rapperek, tele potenciállal, ambícióval, álmokkal. Az eseményeket tekintve a harmadik generáció a legaktívabb, legcélratörőbb és legagresszívabb klikk a Black P. Stones alatt. Az öregek nyomdokaiból kilépve, sajátjukként kezelik a blokkot, és saját szájuk ízére formálják azt.

Főbb riválisai közé sorolható a Rollin 30's Harlem Crips és a Rollin 40 Crips. Ezen kívül erős rivalizáció alakult ki az S/S Carson Crip gang-el. Több bejelentés is alátámasztja, hogy akár a sűrűn lakott övezetekben is, kisebb összeszólalkozásokból, tagelésekből könnyűszerrel vérfürdőig fajul a helyzet. A szociális platformokon, mint például a Facenetwork-ön is folyamatos nyomást gyakorolnak egymásra, posztok formájában. Élő közvetítéseken keresztül szégyenítik meg a riválisaikat.

Általában a piros színre hivatkoznak és a 822 számra, ami a TBC-t jelzi. Gyakran hordanak kosárlabda és baseball mezeket, különböző csapatoktól, mint például: St. Louis Cardinals, Toronto Blue Jays, Boston Red Sox.




1.png
toronto-blue-jays-logo-transparent.png
2.png




tbc8222.png


 

Kinézet személyre szabása

Top Alsó