lombardi got som - Bastien Lombardi.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

kavicskaa

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:36
tashard_westby
Kavics_Kancsi.png

Bastien Lombardi huszonötéves, olasz - francia származású amerikai állampolgár. Bastien kifogástalan családi és anyagi háttérrel rendelkezik, édesapjának ( Hugo Lombardi) több jól menő vállalkozása volt Franciaországban, azon belül pedig Lille, Bordeaux és Lyon városában a kettőezres évek környékén. Bastien egyke gyermek, így édesanyjától ( Alessia Lombardi ) és édesapjától mindig megkapta a kellő figyelmet és támogatást. Bastien gyermekkora óta szociális problémákkal küszköd, amely nagy kihatással volt iskolás éveire. Nehezen illeszkedett be, introvertált típus volt mindig is. Az iskolában való piszkálás / bántalmazások miatt édesapja beíratta egy magániskolába, ahol kifejezetten olyan gyermekekkel foglalkoztak, akik szociális téren gyengébbek az átlagnál.

Bastien tizennégy éves korára beleszeretett egy korabeli lányba, aki szintén a magániskolába járt. Ezen évek alatt Bastien szüleinek házassága szépen lassan romlani kezdett, édesapja a vállalkozások miatt nem igazán foglalkozott feleségével, se gyermekével. Többször késő éjszaka érkezett haza, és mikor felesége kérdőre vonta, több alkalommal is elverte őt. Mindezeket Bastien végig nézte, és lelki állapota napról - napra csak rosszabb lett, amely kihatott testi állapotára is.

Bastien kifejezetten jól tanult a magániskolájában, illetve boldog párkapcsolatban élt egészen tizennyolc éves koráig. Bastien Lombardinál kezdetleges depressziót diagnosztizáltak, számtalan gyógyszert írtak fel neki az orvosok, köztük antidepresszánst is. Hugo Lombardi és Alessia Lombardi 2016 elején beadták a vállópert, és szétköltözött a család. Bastien édesapja pártját fogta, ugyanis ő állt hozzá közelebb. Egy ideig együtt éltek Franciaországban, majd tizenkilenc éves korára Bastien összeköltözött párjával, akivel akkorra már több mint hat éve együtt voltak.

Bastien és édesapja ugyanúgy Franciaországban maradtak, csak két külön városban egymástól nem messze, így gyakran találkoztak. Hugo Lombardi gyermeke számára továbbra is biztosította az anyagiakat, illetve kapcsolatai miatt jól fizető állásokba nyomta be gyermekét. Mindazok ellenére, hogy Bastien egy boldog párkapcsolatban élt jó anyagi helyzettel, még mindig szednie kellett a különféle gyógyszereket. Bastien nem tartotta ördögtől valónak az italozást, illetve a szórakozást sem. Leginkább kedvesével, de megesett az is, hogy barátaival járt el szórakozni. Bastien fiatal volt még, és anyagilag tehetős, nem igazán használta az eszét, így hát többször is megesett az, hogy a gyógyszerekre szeszes italokat fogyasztott. Ennek következményében Bastien sokszor erősen illuminált állapotban érkezett haza kedveséhez, aki egy ideig tűrte mindezt.

A szerelmi kötelék erős volt köztük, így hát Bastien Lombardi huszonkétéves korára édesapa lett. Kedvesével nevelték a gyermeküket egy kerek évig. Bastienen egyre erősebben kijött a gyógyszer és az alkohol együttes hatása, agresszívvá vált. Több alkalommal is verte párját, és a szociális szorongás, illetve introvertáltsága nem mutatott javuló tendenciát. Mikor Bastien elérte a huszonhárom éves kort párjával szétmentek, és a volt szerelme vitte magával a gyereket is. Édesapja ekkor vette észre, hogyha Bastien így folytatja, akkor súlyos problémák is bekövetkezhetnek.

Hugo úgy gondolta, hogy nem hagyhatja felügyelet nélkül gyermekét, ezért újra összeköltöztek. Rengeteg mindent tanult édesapjától, és lejött az alkohol fogyasztásáról is. Bastien abban az egy évben sokat fejlődött. Jobb lett a szociális érzéke, illetve fizikailag is összeszedte magát. Bastien úgy döntött, hogy már készen áll arra, hogy önállósodjon, így hát kiköltözött Los Santosba.

Édesapja kapcsolatai ide már nem hatottak ki, így jelenleg csak azzal tudja támogatni, hogy minden hó elején küld gyermekének anyagi tőkét, amiből Bastien tud gazdálkodni. Bastien Lombardi jelenleg huszonöt éves, kivett magának a belvárosban egy lakást és ott él. Alapjáraton még mindig introvertált típus, és nem túlzottan rendelkezik szociális érzékkel. Nehezen ismerkedik és nyílik meg embereknek. Ezt leszámítva nem erőszakos típus, lelkiismeretes, mindenféleképpen jóindulatú. Bastien azokat az embereket, akiket közel engedett magához nagyon félti és szereti, ezért hogyha a hozzá közelállókat fenyegeti veszély, eldurran az agya, és képes agresszív is lenni. Bastien a mai napig szedi gyógyszereit.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó