Southside Playboys 13

Faint

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:30
playboys_google_map.png

Pittsburgh_Pirates_logo_2014.svg.png
A Playboys (PBS), másnevén a Playboys 13 (PBS13), vagy Rabbit Gang egy túlnyomórészt hispánokból (mexikói-amerikai) álló utcai banda Los Santosban, San Andreas Államban. Jelképük a jól ismert Playboy újságok nyuszi logója. Mexikói bevándorlókból lettek az egyik legrégebbi hispán banda.

A Westside Playboys 13 (WSPBS13) az ötvenes években alakult Davisen, South Los Santosban. Fellegváruk a Strawberry Avenue és a Davis Avenue, azonban az évek során egyre kisebb hatalommal bírnak a környéken. A WSPBS klikkjei a Chicos Locos (CLS), Malos (MLS) és a Dukes (DKS), az utóbbi két évben a három klikk összeolvadt és a Chicos Locos alatt mozognak. A Mara Salvatrucha 13 (MS13) és a Westside Drifters (DFS) bandával nem ápolnak jó kapcsolatot.

Southside Playboys 13 (SSPBS13) Los Santos déli részén, Ranchon alakult az 1970-es években. Területük a Jamestown utcától és a Roy Lowenstein körúttól egészen Little Bighorn sugárút egy kisebb részéig nyúlik. Klikkjei a Bell Gardens Playboys, az 56th Street, 51st Street, 49th Street, 46th Street, 42nd Street és a Rancho Projects Playboys. A SSPBS utcai banda területét körülvevő bandák Florencia 13 (F13), Mexican Klan 13 (MK13), Bell Garden Locos (BGLCS). Szövetségesek a Carnales 13 (C13) és a Wild Boyz. A Southside Playboys 13 erőszakos hírnévre tett szert az évek alatt, a helyi erők rendszeresen számolnak be lövöldözésről amik sok esetben gyilkossággal végződnek. Ezek számtalan letartóztatáshoz vezettek, bár a SSPBS létszáma továbbra is töretlen.
 
Utoljára szerkesztette a moderátor:

charlieka

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:72
Sarah Chiyong
c221acbedab11fa3dfddba866a018eb8.png


Újabb gyilkosság Rancho szívében.

By Blake Fletcher | 07.05.2023


Ranchon azon belül Jamestown Streeten, Los Santos egyik legszegényebb lakóövezetében éjfél körül történt a gyilkosság. Az áldozatot, egy fiatal hispán férfi, holtan találták meg a saját házában. A rendőrség szerint a gyilkosság nem véletlen volt, mivel az áldozat testén több szúrt seb is volt, amelyek az erőszakos meggyilkolásra utalnak.

Az eset kivizsgálása még folyamatban van, és a hatóságok folytatják a nyomozást a gyilkos azonosítása érdekében. Az áldozat hátterét is vizsgálják, hogy kiderítsék, vajon volt-e bármi, ami összefüggésbe hozható a bűncselekménnyel.

Az eset miatt a helyiek nagyon megrémültek, és a rendőrség nagy erőkkel dolgozik azon, hogy megnyugtassa őket. A helyszínen biztonsági intézkedéseket vezettek be.

N-vtelen-1.png
 
Utoljára szerkesztve:

Kinézet személyre szabása

Top Alsó