Kaylie "Raven" Roberts

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:223
Kaylie Roberts
nyomod.png
Kaylie "Raven" Roberts

Született: 2005.04.19. , Los Santos
Édesanyja: Carolina Roberts
Édesapja: Ismeretlen (Kaydee)


Megjelenése:
Szúrós szemű, 158 cm magas, 49 kg testsúlyú csajszi. Arcán látszik, hogy megviselt, idősebbnek néz ki a koránál. Ruháit turkálókból szerzi, látszik is rajtuk a méreteltérés, márkás ruhái mind hamisítványok.

Raven egy napos áprilisi napon jött világra, Los Santosban az akkori otthonukban. Édesapját soha nem ismerte, anyját terhesen elhagyta, annyit tud csak róla hogy egy afro-amerikai srác volt akit Kaydee-nek hívtak.
Édesanyja fiatal volt, csupán 16 évesen szülte lányát, a nagyszülei nevelték amennyire tudták kevéske fizetésükből. Zűrös gyerekként kezdte, elég sokat verekedett már óvodás korában is. Nagyszülei elég sokat ráhagytak, soha nem volt szigorúan tartva, ez látszik is a viselkedésén.
Alapvetően egy lázadó, aki úgy érzi, neki nincs helye ebben a rendszerben. Első összetűzése a rendőrséggel 11 éves korában volt mikor ellopta egy osztálytársa telefonját. Kicsapták az iskolából, egy távolabbiba kellett átmennie, amit utált emiatt. Sok lógása és bukása miatt 14 éves korában kicsapták ebből a suliból is, tehát inkább otthagyta az egészet és az utcán kezdett lógni, hasonló sorstársaival. Megismerte Jamie-t aki segített neki, megtanította hogy szerezzen pénzt az utcán.
Az utcán megismerte a különböző pénzszerzési praktikákat, lopott amikor szükséges volt, rabolt, főleg részegeket. 15 évesen a rendőrök elkapták egy pénztárcalopás végett. 1 hónapig nevelőintézetbe került, mikor kiengedték, összepakolta cuccait és barátjához költözött, nagyszüleivel és anyjával azóta tartja a kapcsolatot, de ritkán találkoznak.
Jelenleg egyedül él barátja kis lakásában, mivel 6 hónapja az akkor 22 éves Jamie 8 év börtönre ítélték lőfegyverrel való visszaélés és lőfegyverrel történő rablás miatt. Nagyszülei minimális támogatásából él, amelyet drogkereskedelemmel és lopkodással egészít ki.
 

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:223
Kaylie Roberts
7SLxJtM.png
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,528
-
Head of Staff hozzászólás
Kedves @Hevele,

A karaktered olyan szintre ért el, ami miatt az elbírálói csapattal verified státuszban részesítünk.

Gratulálunk!
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,528
-
Head of Staff hozzászólás
A HCRP minősítés a bírálói csapat döntése alapján megvonásra került. A részleteket DC-n megbeszéltük.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó