Shima Kiyoshi

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

martin.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:62
Darterrius
KPSB-Shima2.png
Név: Shima Kiyoshi
Született: 2001/02/10, Yamagata, Japán
Nem: Férfi
Magasság: 180 cm
Súly: 74 cm
Lakcím: Los Santos, Santee Alley
Végzettsége: Nincs
Nyelvtudás: Anyanyelve japán, valamint társalgási szinten kommunikál angolul
Munkahelyek: Heaven alapítója






Külső tulajdonságok: sportos, szálkás testalkat; magabiztos testtartás; fekete haj; barna szemszín; mindkét karján tetoválások, viselete oldschool

Belső tulajdonságok: Makacs, céltudatos, önfejű, akaratos, magabiztos, tisztességtelen


Veszélyessége miatt nem kifejezetten túrista célpont, de ha valaki Yamagataba vetődik, kultúrális és természeti látnivalókat is bőven találhat az ázsiai országban. 2001-ben Shima édesanyja világra hozza a fiút. Kilenc éves koráig nyugodt körülmények között nevelik szülei. 2010-ben újra etnikai jellegű zavargások vannak a régióban, melyek után megnő a nemzetközi nyomás Tukohu státusának rendezéséért. Mielőtt bekövetkezik az anyagi válság, a családfő elmenekíti a családját az országból. Shima-nak így lehetősége sincs iskolába járni, szüleivel tanulja az alapokat. A megfelelő alaptőke hiányában kénytelenek illegális vonalon távozni Yamagatából. Abban az időben nem számított az igényesség, kamionkonténerekben, gusztustalan körülmények között immigrálnak Amerikába. Minden gyanú nélkül Kigato sikeresen Amerika területére lép gyerekével Shima-val.



A család az első éveiben rászorul a segélyekre, valamint a megélhetés érdekében anyagi gondokkal küzdve csak egy munkás szállóban tud ideiglenesen helyet foglalni. Kigato megérthetési szinten beszéli a nyelvet, így nem akadt gondjára a munka keresés. Foglalkozását hátrahagyva szobalányként vállal munkát egy panzióban. A mindennapos tizenkétórázás mellett kevés energiája marad a háztatásra, valamint a gyereknevelésre. Shima-nak már fiatalon talpra kell állnia, rögtön szembesül a való élettel, hogy anyján kívül senkire nem számíthat. A fiatalt ettől függetlenül sikerül egy városi iskolába beíratni, Los Santos-ban. A már 12 éves kelet-ázsiai származású nyelv nehézségekkel küzd, így barátok nélkül tölti mindennapjait a padban. Szabadidejét egy évvel idősebb unokatestvérével tölti, akinek családja, rokonait követve anyagi vészhelyzet miatt Amerikába költözik. Az iskolában nagyon okos tanuló, az év végét kiemelkedő jegyekkel zárja. Általános iskolája befejezése után beveti magát az online életbe, teljesen elvarázsolja őt a részvények világa. Bármennyire is érett és értelmes ilyen fiatalon, teljesen megbolondul, ha kis kaput talál a könnyű pénzszerzéshez. A 15 éves tinédzser ezek mellett hétvégi munkákat vállal, zsebpénzével Anyja keresetét bővíti. Tizennyolc évesen Shima új módszerekhez fordul unokatestvérével, hamis iratok és rendszámok eladásával szerzik bevételüket. Shima beszédén még mindig hallatszódik a külföldi akcentus, viszont könnyebben megérteti magát a környezetében élőkkel. A városban annyira megnő a srácok ügyfeleik száma, hogy Shima a meggyarapodott bevételéből panzióba tud költözni anyjával.

Kyagoto sem visszafogott típus, a pénzre prioritást helyezve szélesíti tevékenységi körét és newcomer-ként Shima-val karöltve részt vesznek a drogkereskedelem világában. A tapasztalatlan rokon kisebb könnyen beszerezhető kábítószerrel próbál szerencsét. Simító záras tasakokkal lép nyilvánosság elé, fix lerakó pozíciókon posztol kuncsaft után keresve. A fiatal annyira retteg a gyerekkorában átélt nyomortól, hogy képes minden lehetőséget megragadni, ahol valamennyi összeg ütheti a markát.

188465-Captu43re.png


A helyi drogosztály napokon belül lekapcsolja a fiatalt, és négy év börtönbűntetésre ítélik. A négy év börtönidőszak alatt fegyelmezetten viselkedik, kerüli a konfliktusokat. A banda vezéreitől távoltartja magát, minnél hamarabb szabadulni akar. Nem kelt feltűnést cselekedeteivel, rafinált módon kapcsolatba kerül a börtön őreivel. Ezúttal a szerencse vele tart és két év letöltendő börtönbűntetés után jó magaviseletért szabadlábra helyezik a fiatalt. Szabadulása után kilép a kábítószerkereskedelem köréből, túl nagy kockázatot vállalna a folytatással, így szimplán csak fogyasztó marad.

A huszas évei
3658680739_948db2faa9_b.jpg
elején járó Shima a szervezeten belül új vízekre evez, beindítja egy fokkal veszélytelenebb, számára fényesebb jövőt biztosító vállalkozását. Online vásárolt replika termékekkel foglalkozik, amiket Santee Alley-n többszörös áron dob ki a piacra. Teljesen benőtte magát Santee Alley birodalmába, a DTO tagjaival teljesen átvették az uralmat a területen. Shima külföldi beszállító után keresgél, ami még nagyobb bevételhez juthattatja a fiatalt. Márkás ruhadarabokban mozog, több influencer valamint model is a ruháit hordja. Shima felel a haverjai valamint a DTO tagjai megfelelő megjelénésükért, a legújabb kollekcióval öltözteti őket. A közeljövőben netes weboldalt is tervez a /Heaven/ brand-nek.
A börtönidőszaka alatt hamar szembesült a dolgok veszélyével, azóta átértékelte a helyzetét, már külön figyelmet nyújt éppségére, valamint jövőjére. Shima a Santee Alley DTO egyik irányítója, aki pozíciója ellenére kedveli a konfliktust, valamint szívesen köt bele idegenekbe saját maga szórakoztatása érdekében. Megfelelő testfelépítése előnyében megfelelő tiszteletet tud kiharcolni a fiatalok körében. A DTO tagjai biztonságban érezhetik magukat Shima körében. A huszonegy éve alatt nem köthető gyilkosság a nevéhez, Shima régimódi stílust követve, férfiak módján csak ökölharcot vív, nem szimpatizál a fegyverhasználattal.
 

martin.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:62
Darterrius
Shima netre is feldobta ruháit, amit Wonn-tól kapott lépőivel kombinált. Hivatalosan /Heaven/ brand név alatt fut a két fiatal üzlete. Az első hetet meglepően pozitívan zárták, 70%-os bevétel növekedést hozott a social media platform.

8.png
 

Brownie

🍪Süti, a modi🍪
Fórum moderátor
Üzenetek:261
Camilla Roberts
Fórum moderátor hozzászólás
Kedves @kay ! Mivel a topic inaktív, így helyezem. Folytatás esetén keress fel.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó